Scoala Danex Scoala Danex

Danex Consult reprezinta o adevarata scoala de nivel national pentru preluarea si crearea unor specialisti ce activeaza in domeniul producerii si furnizarii de echipamente si tehnologii pentru infrastructura de apa.
O parte din specialistii sai au avut primul contact cu produsele oferite de Danex, inca de pe bancile facultatii. Multi dintre studentii facultatilor de Hidrotehnica, Mecanica, TCM si Protectia Mediului au lucrat part-time in organizatia noastra, iar cei mai buni au devenit la absolvire angajatii nostri. In Danex ai posibilitatea de a te confrunta cu cele mai spectaculoase provocari de specialitate, de a lucra si cunoaste cele mai active zone de dezvoltare din tara, de a te intalni la cursurile de specialitate ale partenerilor nostri cu tineri cu aceleasi preocupari si responsabilitati din multe din tarile lumii.

Conditiile de munca sunt similare ce cele intalnite in multe din firmele europene, iar dezvoltarea nivelului profesional este una din tezele ce stau la baza strategiei aplicate de managementul de varf al organizatiei.

In cei 17 ani de activitate, unii dintre angajatii Danex, s-au desprins de organizatie si-au creat firmele proprii. Unii coopereaza in continuare cu organizatia care i-a creat profesional. Altii au devenit chiar concurenti ori s-au specializat pe activitati de nisa in domeniul apei. Dar scoala Danex continua sa existe si sa formeze specialisti de valoare. Brandul Danex asigura intotdeauna un punct forte in CV-ul oricarui specialist in domeniul apei.

Evolutia in timp a numarului de angajati:
Calitatea activitatii individuale a fiecarui angajat al Danex reprezinta un important suport pentru realizarea imbunatatirii continue a performantelor societatii, fiecare membru al Danex fiind implicat activ in obtinerea unui nivel performant al satisfactiei clientilor.

Personalul tehnic, cel de ofertare/vanzari este calificat in tara, iar o importanta parte a acestuia este specializat in Suedia, Danemarca, Germania, Spania si Franta la firme de prestigiu.
De asemenea, firmele partenere europene ale Danex Consult asigura module de scolarizare la sediul firmei noastre.
Exista posibilitatea organizarii de cursuri de specializare pentru operatorii clientilor nostri, care se pot organiza la sediul clientului, in Bucuresti sau in strainatate.